Concertband en Leerlingenorkest hebben nieuwe dirigent

Na het vertrek van Miranda Wolters op 2 april 2011 als dirigente bij de concertband en leerlingenorkest, is het bestuur op zoek geweest naar een geschikte opvolger. 3 kandidaten hadden zich aangemeld. Nadat alle kandidaten persoonlijk een gesprek en een proefrepetitie hebben gehad, hebben we een opvolger voor Miranda gevonden. Dit is Carin Brenninkmeijer geworden.

Carin heeft haar sporen als dirigent al ruimschoots verdiend. Zo was zij onder andere dirigent van het Drents Politie Orkest en dirigent van Muziekvereniging Crescendo in Ommen. Verder heeft ze diverse masterclasses en stageblokken gevolgd.

Ook als saxofonist heeft ze met diverse orkesten en masterclasses meegespeeld.

Daarnaast is Carin ook nog gediplomeerd docente. Zo geeft ze privéles bij haar thuis, op een aantal scholen in Duitsland en bij stichting Muziekonderwijs Grootegast.

Nieuw Leven heet Carin van harte welkom en wenst haar veel succes in de komende jaren al dirigente van de Concertband en Leerlingenorkest Stedelijke Muziekvereniging Nieuw Leven Winschoten.

,

Reacties zijn gesloten
%d bloggers liken dit: