24-uurs muziekmarathon Nieuw Leven een groot succes!

Afgelopen vrijdag en zaterdag organiseerde muziekvereniging Nieuw Leven uit Winschoten een 24-uurs muziekmarathon om geld in te zamelen voor hun aankomend jubileumjaar. Op 20 april 2015 bestaat de stedelijke muziekvereniging Nieuw Leven 95 jaar! In de aanloop naar dit feit is het de bedoeling om verschillende activiteiten te organiseren met als hoogtepunt een spetterend jubileumconcert in De Klinker op 9 mei 2015. De vereniging zal hierbij gaan samen werken met tal van plaatselijke en regionale artiesten.

Op vrijdagavond 17 oktober 19.30 uur verzorgde burgemeester Pieter Smit de opening als dirigent met heel veel enthousiasme. Aan de voorbereidingen kon het ook niet liggen, aangezien hij zelfs de week van tevoren had mee gerepeteerd. Zaterdagavond 18 oktober werd de marathon om 19.30 uur door Bert Smit weer feestelijk afgesloten en werd de (voorlopige) opbrengst bekend gemaakt: €3213,38!!!

Nieuw Leven mag terug kijken op een zeer geslaagde marathon die erg gezellig was en ook nog een prachtige opbrengst genereerde.