Voorjaarsconcert Beerta was succes

Het was een zondag zoals een zondag hoort te zijn. De zon scheen, de lente hing in de lucht, de vogels floten en de Schotse Hooglanders in het nabije natuurgebied stonden tevreden te grazen. Kortom, een perfecte dag voor een voorjaarsconcert.

Iets na het middaguur zat de Concertband al in te spelen en waren Hink Uil en Paulien Muis de stembanden aan het opwarmen. Dit is altijd hét moment om te wennen aan de akoestiek van het gebouw en nog eventuele aanpassingen te doen in bijvoorbeeld de opstelling. Toen dirigente Carin Brenninkmeijer iets na tweeën tevreden was, stroomde het eerste publiek al de kerk in.

Het leuke van een concert dat door meerdere partijen wordt georganiseerd is dat ze allemaal hun eigen publiek meenemen. Fans van Hink en Paulien hebben daardoor kennis gemaakt met onze Concertband en vice versa. Uiteindelijk zat de hele kerk vol met dit diverse publiek en viel het concert in de smaak. In het programma was een fijne afwisseling gemaakt tussen optredens van de Concertband, Paulien en Hink maar ook nummers die gezamenlijk werden uitgevoerd.

Aan het einde van de middag liep zowel het publiek als de muzikanten met een tevreden gevoel door de kerkdeuren de zon weer tegemoet.

, , , ,

Reacties zijn gesloten
%d bloggers liken dit: