Gratis Nieuw Leven sponsoren!

Vanaf nu is het voor iedereen die Nieuw Leven een warm hart toedraagt mogelijk om Nieuw Leven GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.nieuwleven-winschoten.nl. Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Nieuw Leven een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra. Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Nieuw Leven kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Nieuw Leven.

Sponsoring 2.0: HET NIEUWE SPONSOREN

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige organisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kun je eenvoudig inkomsten genereren voor uw vereniging:

  • zonder investering van geld of tijd
  • zonder administratie
  • onmiddellijk opzegbaar
  • geen risico
  • maandelijkse uitbetaling

Sponsor Nieuw Leven gratis

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Nieuw Leven, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Nieuw Leven ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Nieuw Leven. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan uw online aankopen doet via de website van Nieuw Leven. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Nieuw Leven een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Nieuw Leven. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Nieuw Leven hier direct van!

Reacties zijn gesloten
%d bloggers liken dit: