Geslaagde deelname MPB aan KNFM Podiumconcours Drachten

IMG_2143

Afgelopen zaterdag was het sinds 13 jaar dan weer zover. Voor dag en dauw verzamelden alle leden van de Malletband zich in het verenigingsgebouw. De instrumenten werden ingeladen en de geel/blauwe uniformen werden alvast aangetrokken om vervolgens te vertrekken richting Drachten. Want in Drachten vond die dag het podiumconcours georganiseerd door de KNFM plaats.

De Malletband mocht ‘s ochtends het spits afbijten en deed dat toepasselijk met het werk “Introduction” van M. Onstenk. Daarna volgde “Power Hit!” van W. van Norel. Het derde werk was “Tropical Paradise” van R. Balfoort. En het programma werd afgesloten met “Viva la Vida” van Coldplay in een bewerking van H.P. Mentjox.

Na het twintig minuten durende programma konden alle instrumenten weer worden opgeruimd en begon het wachten op de prijsuitreiking. Daar bleek dat de jury het optreden beloonde met een score van 80,42 punten. Daarmee heeft de Malletband een eerste prijs behaald. De juryleden waren over het algemeen lovend over het optreden maar gaf hier en daar nog wat opbouwende kritiek mee. Het algemene oordeel van de jury was echt dat de Malletband zeker een groep met potentie is. Er werd dan ook met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.

Klik hier voor de uitslag: uitslag_drachten_2013

, , ,

Reacties zijn gesloten
%d bloggers liken dit: