Nieuw Leven Winschoten geeft Goed/Fout Concert

Op zaterdagmiddag 21 juni a.s. geeft de Melody Percussion Band van Stedelijke Muziekvereniging Nieuw Leven Winschoten een Goed/Fout Concert in Winschoten.
Onder leiding van dirigent Harold de Vries zullen zij gedurende deze middag diverse bekende nummers ten gehore brengen, zowel ‘foute’ als ‘goede’ nummers. Inspiratie voor dit concert is onder meer ‘Het Foute Uur’, welke dagelijks te horen is op de radiozender Qmusic. Naast de foute nummers zal de Melody Percussion Band tevens nummers spelen die op dit moment in de Mega Top 50 staan, waaronder ‘Royals’ van Lorde en ‘Let her go’ van de band Passenger. Ook zal ‘The Cup Song’ worden gespeeld. Dit nummer is op internet en scholen heel bekend geworden vanwege het ritme dat gespeeld wordt door middel van bekertjes. Iedereen die de cup song kan spelen is dan ook van harte welkom deze mee te komen spelen!Het Goed/Fout Concert vindt van 13.00 uur tot 17.00 uur plaats op het plein voor de Rooms Katholieke kerk in de Langestraat te Winschoten.

, ,

Reacties zijn gesloten
%d bloggers liken dit: