Marathon

Nieuw Leven waagt zich aan een enorme uitdaging! Op 17 en 18 oktober 2014 zullen zij een marathon organiseren waarbij de leden 24 uur lang musiceren. Dit alles om geld op te halen voor de jubileumjaar van de vereniging in 2015.

In 2015 viert de vereniging haar 95-jarige jubileum en dit willen we groots vieren met onder andere een concert in het nieuwe cultuurhuis De Klinker. Dit concert geeft de vereniging niet in haar eentje, maar zij worden bijgestaan door zangers, dansers en een koor. Het belooft een spectaculaire avond te worden! Om dit alles te realiseren zijn echter wel voldoende middelen nodig en zo is het idee ontstaan van de marathon.

Op vrijdag 17 oktober zal burgemeester Pieter Smit om 19.30 uur het startschot geven in ons verenigingsgebouw aan de Schortinghuisstraat. Alle leden van de vereniging zullen daarna tot zaterdagavond 19.30 uur non-stop musiceren. De leden kunnen zich door familie, vrienden, buren en kennissen laten sponsoren. Daarnaast zouden bijdrages van de lokale middenstand uiteraard ook erg welkom zijn.

We zullen jullie tijdens de organisatie van de marathon op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!