95 New Life and still alive!

Al 95 jaar oud, maar nog steeds springlevend! En dat willen we vieren! Maar niet in ons eentje.

Op 9 mei maken we er in de spiksplinternieuwe Klinker een groot feest van. Dat doen we samen met zanger Rob Scholtens (van de band Alloway), zangeres Paulien Muis en zanger Hink Uil. Andere versterking komt uit Blijham in de vorm van popkoor The Blue Happy Bacon. En om er ook een lust voor het oog van te maken komt Da Funky Feet in verschillende samenstellingen dansen. Maar dit feest vieren we niet alleen met hen. Dat doen we zeker ook met jullie! Met onze vaste fanbase maar hopelijk ook met heel veel mensen die ons nog niet eerder live hebben gezien.

Het zal een Night of the Proms-achtige avond worden met alleen maar bekende muziek. Zowel klassiek als modern. Een heerlijke afwisseling, zo vinden wij zelf.

De laatste tijd zijn we heel hard aan het repeteren om er iets heel erg moois van te maken daar in die grote zaal van De Klinker. Wil je naar het resultaat komen kijken? Heel graag, want die enorm grote zaal moet vol! Kaarten zijn de bestellen via De Klinker op www.indeklinker.nl, aan de Theaterkassa of telefonisch via 0597-700270. Deze kosten € 12,50 per stuk. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 7,50 per kaart.

Tot 9 mei!

 

poster jubileumconcert

Een reactie op “95 New Life and still alive!”

Reacties zijn gesloten.