Ervaren muzikanten gezocht

Voor de Melody Percussionband zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren leden. We hebben behoefte aan alle soorten slagwerkinstrumenten. Voor de ongestemde sectie zijn we op zoek naar snares, basedrums en effectinstrumenten. In de gestemde sectie zijn we op zoek naar mensen die Xylofoon, Marchingbells of Marimba kunnen spelen. We hebben een zeer gevarieerd mars- en concertrepertoire. Kun je op één van deze instrumenten spelen en lijkt het je leuk om eens kennis te maken met de Melody Percussionband van Nieuw Leven Winschoten?

Uiteraard is ook de Concertband altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren leden. De Concertband heeft voornamelijk behoefte aan klarinetten, saxofoons, trompetten, hoorns, trombones en slagwerk. Er wordt vooral populaire muziek gespeeld, maar ook klassieke werken staan regelmatig op de lessenaar. Bespeel je één van deze instrumenten en lijkt het je leuk om eens kennis te maken met de Concertband van Nieuw Leven Winschoten?
[twitter style=”horizontal” source=”NieuwLevenWS” float=”left”][fbshare type=”button”]